Avdelinger 
Avdeling Drammen
Nedre Eiker vei 26. IcopalTak er et entreprenørselskap med 4 regioner og 10 avdelinger som tekker tak i hele Norge unntatt de tre nordligste fylkene.
Read moreX
Avdeling Fjellhamar
IcopalTak Øst er markedsleder innen taktekking, membran-isolering og isolasjonsarbeider i sitt geografiske arbeidsområde: Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark og Oppland. Administrasjonssted er Fjellhamar med avdelingskontor i Lillehammer og Fredrikstad.
Read moreX
Avdeling Fredrikstad
Strykerveien 22 A, 1650 Sellebakk. IcopalTak Øst er markedsleder innen taktekking, membran-isolering og isolasjonsarbeider i sitt geografiske arbeidsområde: Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark og Oppland. Administrasjonssted er Fjellhamar med avdelingskontor i Lillehammer og Fredrikstad.
Read moreX
Avdeling Kristiansand
Mjåvannsveien 72 c, 4628 Kristiansand. IcopalTak Sør er markedsleder innen taktekking, membran-isolering og isolasjonsarbeider i sitt geografiske arbeidsområde: Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder. Administrasjonssted er Skien med avdelingskontorer i Drammen og Kristiansand.
Read moreX
Avdeling Lillehammer
Paradisveien 2, 2836 Biri, IcopalTak Øst er markedsleder innen taktekking, membran-isolering og isolasjonsarbeider i sitt geografiske arbeidsområde: Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark og Oppland. Administrasjonssted er Fjellhamar med avdelingskontor i Lillehammer og Fredrikstad.
Read moreX
Avdeling Skien
Rødmyrlia 6, 3702 Skien. IcopalTak Sør er markedsleder innen taktekking, membran-isolering og isolasjonsarbeider i sitt geografiske arbeidsområde: Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder. Administrasjonssted er Skien med avdelingskontorer i Drammen og Kristiansand.
Read moreX
Avdeling Stavanger
Postboks 3064 Hillevåg, 4095 Stavanger. IcopalTak Vest er markedsleder innen taktekking, membran-isolering og isolasjonsarbeider i sitt geografiske arbeidsområde: Rogaland og Hordaland. Administrasjonssted er Stavanger med avdelingskontor i Haugesund og Bergen.
Read moreX
Avdeling Trondheim
Østre Rosten 106 B, 7075 Tiller. IcopalTak Nord utfører arbeider innen taktekking, membran-isolering og isolasjonsarbeider, samt beslagsarbeider i sitt geografiske arbeidsområde: Trøndelag og deler av Møre og Romsdal. Administrasjonssted er Trondheim.
Read moreX
Avdeling Ålesund
Aarsæthervegen 3, 6006 Ålesund. IcopalTak er markedsleder innen taktekking, membran-isolering og isolasjonsarbeider i sitt geografiske arbeidsområde: Møre og Romsdal. Administrasjonssted er Fjellhamar med avdelingskontor i Ålesund.
Read moreX

IcopalTak

Før pilen over den avdelingen du ønsker mer informasjon om...
Icopal.no bruker cookies for å sikre deg en best mulig opplevelse av nettstedet. Les mer om vår bruk av cookies her